Comuna Râșca

Cuvântul primarului Ionuț Andreica

17 martie 2020

În calitate de primar al comunei Râșca, adresez în numele cetățenilor acestei comune, și a administrației publice locale, un sincer bun venit în comuna noastră. 

Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetățenilor, oferindu-le dreptul la informația produsă și gestionată de administrația publică locală și în același timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna.

Mulțumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din țară și din străinătate, pentru că ați avut curiozitatea și dorința de a afla cât mai multe despre noi, sau ați trecut pragul localității, gândindu-vă că veți descoperi crâmpeie, oportunități de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiți în comuna noastră sau să vă reîntoarceți în orice ipostază, asigurându-vă cu responsabilitate de existența unei administrații publice locale deschise și transparente.

Cu siguranță, în urma informațiilor primite, veți găsi măcar un lucru care vă va capta atenția şi dorința de a cunoaște pe viu frumusețea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoși, ospitalieri și farmecul unei comune primitoare.

Cu deosebită considerație,
Primar Ionuț Dragomir Andreica

Last modified: 14 ianuarie 2022